Kirjoita tähän hakusana

Hakutulokset

Aleksanterinkadun Appro on jo ovella

Hellou, tässä kirjottelee Jenna, Lahden puolen tapahtumavastaava. Alkuvuosi lähti rytinällä käyntiin Lahdessa Videopeli Varjofuksiaisten merkeissä ja nyt kahden viikon päästä päästäänkin jo Approilemaan Aleksanterinkadun, lyhyemmin sanottuna Aleksin Approjen parissa. Tänä vuonna osallistujaporukka on vieläpä edellisvuosia isompi, joten odotamme superia meininkiä!

Approjen ideana on kiertää anniskeluravintoloita Lahen keskustan läheisissä baareissa ja ravintoloissa keräten leimoja appropassiin. Leimoja kerätään nauttimalla annoksia suorituspassiin merkityissä ravintoloissa. Mukana meillä on tänä vuonna 24 rastipaikkaa, joista muutamissa tarjoillaan myös ruokaa. Suoritusleiman passiin saa yhdestä juomasta tai ruuasta per ravintola. Muistakaa, että myös alkoholittomat juomat lasketaan mukaan (poislukien vesi), ja suosittelenkin myös nauttimaan niitä osana Approjen tutkinnon suorittamista.

Tarvitset siis fyysisen appropassin kierroksen suorittamiseksi, sen voit lunastaa KOEn toimistoilta tai itse Appropäivänä info-pisteeltä Sokoksen Hesestä, mikäli olet ostanut lipun Kide.appin kautta. Tutkintoja Aleksin Approilla on 5 ja ne tulee suorittaa oikeassa järjestyksessä seuraavanlaisesti; 1. Approbatur, 2. Cum laude, 3. Laudatur, 4. Tohtori, 5. Tuplatohtori. Alla kuva tutkintomerkeistä.

Approjen jatkoilla nähdään tänä vuonna Wintissä Aleksanteri Hakaniemi ja Möysän Musaklubilla tunnelmaa pitää katossa Kube ja Mouhous. Muistakaa kuitenkin käydä Lanun aukiolla ennen jatkopaikalle suuntaamista, sillä ilman ranneketta ei sisälle pääse passinkaan kanssa ilmaiseksi. 😉

Vajaa kaksi viikkoa enää H-hetkeen, joten nyt jos koskaan kannattaa varmistaa, että oma appropassi on valmiina illan koitoksiin!

Opiskelijaelämätiimi

Jenna Juuti

jenna.juuti(at)koeopku.fi

KOE‌ ‌hanketyö‌ ‌

02.04.2020 Ninni Kuparinen

Koronasta‌ ‌huolimatta‌ ‌suurin‌ ‌osa‌ ‌meistä‌ ‌työskentelee‌ ‌entiseen‌ ‌tahtiin,‌ ‌vaikka‌ ‌työ‌-‌ Lue lisää

Mulla on tylsää!

27.03.2020

Kysyimme viime viikolla Instagramissa vinkkejä vapaa-ajanviettoon poikkeustilanteessa ja tällä viikolla Lue lisää

Etäarki haltuun – testaa KOEn vinkit!

19.03.2020 Emma Kokkonen

Etäarki on täällä! Osalle meistä tilanne on miellyttävä, osalle ei Lue lisää

Mitä tällä viikolla syötäisiin?

12.03.2020 Marianna Änäkäinen

Heippa! Opiskelijana raha ei aina ole itsestäänselvyys ja välillä elämää Lue lisää

Näytä lisää