Kirjoita tähän hakusana

Hakutulokset

AMK-opiskelijat valitsivat vuoden opettajaksi Olli Leppäsen

Vuoden ammattikorkeakouluopettajaksi on valittu Olli Leppänen LAB-ammattikorkeakoulusta. Leppästä ehdottaneet opiskelijat kehuvat hänen loistavaa vuorovaikutusta, sekä opetusmateriaalien laatua ja monipuolisuutta.

”Positiivisen opiskelijapalautteen saaminen merkitsee opettajalle aina paljon ja tällaisen erityisen tunnustuksen saaminen on häkellyttävän hienoa. Iso kiitos kaikille opiskelijoilleni, jotka olette mahdollistaneet sen, että minulla on maailman hauskin työ. Opetuksen eteen tehtävä perustyö ei ole trendikkäin ja uutisoiduin aihe, vaikka juuri se on ammattikorkeakoulujen päätehtävä. Vuoden opettaja -palkinto onkin SAMOKilta mahtava oivallus nostaa positiivisella tavalla esiin laadukkaan opetuksen merkitystä, johon jokaisella opiskelijalla on oikeus. Toivon mukaan tästä perinteestä tulee pitkä, se kasvaa vuosi vuodelta ja mahdollisimman moni kollega saa tulevaisuudessa ansaitsemaansa tunnustusta hyvin tehdystä työstä,” iloitsee vuoden opettaja 2021 Olli Leppänen.

SAMOK jakaa vuosittain Vuoden opettaja -palkinnon tuodakseen esille ammattikorkeakoulujen laadukkaan ja pitkäjänteisen opetustyön. Samalla palkinnolla halutaan kiittää opettajia panoksestaan opetuksen kehittämiseen ja opiskelijoiden osaamisen kasvattamiseen. Vuonna 2021 palkinnon saajaksi etsittiin opettajaa, joka on onnistunut vuorovaikutteisessa opetuksessa myös etäopinnoissa.

“Ammattikorkeakouluopetus on perinteisesti hyvin keskustelevaa ja opetustilanteissa opiskelijat ja opettaja ovat jatkuvassa vuorovaikutuksessa. Etäopetus on kuitenkin haastanut tilannetta ja opiskelijat kaipaavat tilanteita joissa on helppo kysyä, varmistaa ja keskustella. Moni opettaja taitaa näiden tilanteiden luomisen myös etäaikana ja haluamme kiittää siitä erityisesti Olli Leppästä mutta myös kaikkia muita amk-opettajia”, sanoo SAMOKin puheenjohtaja Oona Löytänen.

Vuoden opettaja -palkinto jaettiin ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arenen ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun järjestämillä AMK-päivillä 5.5.2021. SAMOK ja ammattikorkeakoulujen opiskelijakunnat keräsivät Vuoden opettaja -palkintoa varten ehdotuksia opettajista ammattikorkeakouluopiskelijoilta. SAMOKin hallituksen varapuheenjohtaja Antti Paunosen, hallituksen jäsen Sebastian Tolvasen, OAJ:n korkeakoulutyöryhmän puheenjohtaja Ulla Kangasniemen ja Arenen puheenjohtaja Mervi Vidgrenin muodostama raati valitsi vuoden opettajan ympäri maata tulleiden 30 ehdotuksen joukosta. SAMOK jakaa Vuoden opettaja -palkinnon nyt neljättä kertaa.

Lisätietoja:

Olli Leppänen
Vuoden opettaja 2021
olli.leppanen@lab.fi
044 7081849

Oona Löytänen
SAMOKin puheenjohtaja
oona.loytanen@samok.fi
050 389 1000

Edustajiston järjestäytymiskokous 

26.11.2021

Opiskelijakunta KOEn vuoden 2022 Edustajiston järjestäytymiskokous pidetään 3.12.2021 klo 14:00 Lue lisää

Edustajiston syyskokous

20.11.2021

Opiskelijakunta KOEn Edustajiston syyskokous pidetään perjantaina 26.11.2021 klo 16 alkaen Lue lisää

KOEn edustajisto vuodelle 2022 ja ehdokkaiden äänimäärät

05.11.2021

KOEn edustajisto vuodelle 2022 on valittu 3.11.2021. Edustajistovaalien 2020 ehdokkaiden Lue lisää

KOEn edustajistovaalien ehdokkaat

25.10.2021

KOEn edustajistovaalien ehdokkaat 2021 on listattu alla. Äänestys alkaa 28.10.2021. Lue lisää

Näytä lisää