Kirjoita tähän hakusana

Hakutulokset

Hyvin me vedettiin!

Syksyn hulinat alkoivat, mutta katsotaan pikkuisen taaksepäin. Pyysimme keväällä opiskelijoilta ehdotuksia Vuoden AMK-opettajaksi ja nyt on tullut aika kertoa palautteesta kunnolla ääneen. Kevät oli haastava, mutta hei, me selvisimme siitä. Kiitos tästä kuuluu ihan meille jokaiselle!

Saamamme palautteen pohjalta esitimme valtakunnalliseen Vuoden AMK-opettaja -kisaan kolmea LABin lehtoria. Tämän lisäksi KOE palkitsee kunniakirjoin kaksi lehtoria jokaisesta yksiköstä.

Millaista palautetta me sitten keväällä saimme? 

Tässä muutamia suoria lainauksia palautteista.

Hän on käyttänyt paljon aikaa siihen, että me oppisimme ja hoitanut etäopiskelun opiskelijoiden ehdoilla loistavasti! Hän on kuunnellut mitä me haluamme ja kuinka me opimme, ja tehnyt kaikkensa meidän opiskelun eteen.

Erityinen huomio pitää kiinnittää tämän opettajan käytännönläheiseen tapaan opettaa. Opettaja oli myös erittäin kannustava. Paras mittari opetustavan toimivuudesta on varmasti se, miten motivaatio kasvoi kurssin edetessä, kun pääsi pikkuhiljaa toteamaan osaavansa. Kurssin loppupuolella tämäkin matikan vihaaja odotti innolla pääsevänsä tekemään matikan tehtäviä ja vietti niiden parissa tuntikausia. Maailman isoin kiitos tälle opettajalle.

Tämä opettaja  on ollut aina ystävällinen ja avulias. Keväällä meillä oli hänen vetämänä projekti, jota jouduimme pääsääntöisesti tekemään etänä. Se hankaloitti asioita aika paljon, mutta tavoitimme opettajan aina tarvittaessa, häneltä sai hyviä apuja ja vinkkejä. Opettaja on myös tutoropettajani, ja aina opiskelijan puolella. Hänestä huomaa kuinka hän on aina opiskelijan puolella, sekä välittää opiskelijan hyvinvoinnista.

Opettaja on myös pitänyt huolta oppilaistaan poikkeusolojen aikana kysymällä sähköpostitse kuulumisia ja tarjonnut vaihtoehtona olla yhteydessä esimerkiksi puhelimitse, jos jokin painaa mieltä.

Hän on erittäin ammattitaitoinen ja viisas, mutta saa kuitenkin vaikeankin asian käännettyä helposti ymmärrettäväksi ja luo opiskelijalle oppimisen kokemuksia. Tunneilla on hyvä ilmapiiri ja opettaja antaa kuvan, että oikeasti myös tykkää opettamisesta!

Opettaja on kannustava, opettaa visuaalisesti sekä monipuolisesti ja mielenkiintoisella, omalla tavallaan. Vaikea aihekin on mukava opetella kun on opettaja, josta huomaa, että hänellä on palava halu opettaa sekä laaja kokemus. Tieto-taitoa on huomattavasti eikä mikään asia jää epäselväksi kun apua on aina tarjolla!

Henkilö on tsemppaava opettaja, jonka kanssa kaikki asiat hoituu helposti ja ongelmat ratkotaan yhdessä nopeasti. Tämä opettaja ajaa aina opiskelijoiden etua ja pitää puolia, kun tilanne vaatii. Hän hoitaa asiat ammattimaisesti, mutta ripauksella huumoria

Tämä opettaja kuuntelee aidosti oppilaita, on läsnä, ymmärtää, tukee ja tsemppaa. Auttaa oppilaita ajattelemaan itse ja kannustaa positiivisella asenteella eteenpäin. Hänen kanssa uskaltaa tehdä virheitä, sillä ne käsitellään positiivisen kautta ja ”mitä tästä voimme oppia”-asenteella.

Mielestäni jokainen oppilas tarvitsee oman * opettajaksi.

Hänellä on pitkä kokemus ensihoidosta ja se näkyy opetuksen laadussa. Hän ymmärtää sen mitä oppilaat tulevat kentällä kohtaamaan, ja mitä tunteita ja ajatuksia he käyvät siellä läpi. Hänen kanssa pystyy keskustelemaan avoimesti asiasta kuin asiasta. Huumorintajuakin löytyy! Ylipäätään koko ensihoidon opettajatiimi on Lappeenrannassa täyttä timanttia, mutta tämän opettajan positiivinen ja myönteinen asenne loistaa kuin lämmin aurinko.

Tämä opettaja on opettaja, joka jaksaa aina kannustaa. Hän asettaa opiskelijoilleen haasteita, mutta myös auttaa niiden ratkaisemisessa. Hän on helposti lähestyttävä ja aina ystävällinen, tuntuu että hänelle voi kertoa kaiken, mikä mieltä askarruttaa. Hän on varmasti paras opettaja, joka minulla on koskaan ollut ja ansaitsee mielestäni tunnustusta hyvästä työstään.

Tämä on vain aivan huippupersoona! Auttaa kaikessa ja kannustaa. Hän ajattelee aina opiskelijoidensa parasta!

Hän jaksaa aina olla positiivinen ja hänen hyvä energia tarttuu myös oppilaisiin. Opetusmenetelmät ovat hyvät ja hänen opetusta voisi kuunnella tunnista toiseen kyllästymättä, koska hän elävöittää luentoja sekä visuaalisesti että esimerkkien avulla. Päivä muuttuu aina paremmaksi, kun hän kävelee käytävällä vastaan ja moikkaa oppilasta iloisesti!

Kyseinen opettaja on vaativa, mutta myös aina apua tarvittaessa auttamassa. Hän osaa neuvoa rauhallisesti ja ystävällisesti. Etäopintojen aikana hän on tiedottanut selkeästi kurssin etenemisestä, mikä on enemmän kuin muilla kursseilla. Ei palaute toki pelkkää ruusua ole, mutta tiedotus ja läsnäolo johtivat tähän nimitykseen.

Ainut opettaja, joka jaksoi luennoida kaikki tunnit etänä. Hän jatkoi opetusta, vaikka poikkeusolot alkoivat. Vaikka olisimme voineet opiskella myös itsenäisesti, lukemalla luentodiat. Hänestä paistaa todella halu opettaa ja kehittyä omassa työssään! Hänellä on aina vastaus kaikkeen, ja jos ei ole niin hän selvittää sekä kertoo myös vastauksen seuraavalla kerralla aivan varmasti.

Toivomme, että tämän blogin avulla löytyy motivaatiota ja jaksamista syksyyn. Olemme täällä kaikki, niin opettajat kuin opiskelijakuntakin, meidän opiskelijoita varten. Pidetään tämä positiivinen palaute mielessä, kehitytään, annetaan ja pyydetään palautetta jatkossakin! 

Opiskelijakunta KOE toivoo antoisaa syksyä ja paljon jaksamista sekä opetushenkilöstölle että opiskelijoille!

Varapuheenjohtaja, Lappeenranta

Ninni Kuparinen

ninni.kuparinen(at)koeopku.fi

Tutoriksi mars!

22.10.2020 Dilek Korkmaz

Moneen elämässä vastaan tulevaan kysymykseen on hankala vastata, mutta kun Lue lisää

Miksi asettua ehdolle?

09.10.2020 Reetta Tuominen

KOEn toiset edustajistovaalit ovat aivan nurkan takana ja ehdolle asettuminen Lue lisää

Kuinka hallita omaa kuormittumista?

24.09.2020 Pekko Pirhonen

Liian kiireinen elämä ja opiskelutahti ajavat helposti nurkkaan ja aiheuttavat Lue lisää

Hyvin me vedettiin!

11.09.2020 Ninni Kuparinen

Syksyn hulinat alkoivat, mutta katsotaan pikkuisen taaksepäin. Pyysimme keväällä opiskelijoilta Lue lisää

Näytä lisää