Kirjoita tähän hakusana

Hakutulokset

Kiitos opettaja!

Hei opettaja – tää blogi on just sulle!

Opiskelijakunta KOE keräsi toukokuussa 2021 opiskelijoilta esityksiä Vuoden opettaja -tittelin saajaksi. Saimme huimat 190 vastausta perusteluineen ja valtakunnallinen raati valitsikin vuoden opettajan juuri meiltä LABista. Onnea vielä kerran Liiketoimintayksikön Olli Leppäselle!

Koska saimme valtavat määrät palautetta lukuisista opettajista, haluammekin kirjoittaa juuri sinulle.

Kiitos, ammattitaitoisesta otteestasi opettamiseen. Kiitos, kun lisäsit opiskelijoiden yhteisöllisyyttä ja opiskelumotivaatiota luomalla hyvää ilmapiiriä ja keskustelua opetustilanteissa poikkeusoloista huolimatta. Opiskelijat kiittivät erityisesti myös taitavasta palautteen antamisesta ja monipuolisista opetusmetodeista.

Opiskelijoiden luvalla haluamme jakaa seuraavat nostot juuri sinulle:

“Luennoilla oli aidosti vuorovaikutusta. Opettaja halusi kuulla opiskelijoiden mielipiteitä ja pyrki luomaan keskustelua.”

“Yksinkertaisesti aivan loistava opettaja. Kannustaa opiskelijoita, opetustyyli sellainen, että kiinnostus säilyy kerrasta toiseen. Todella laaja osaaminen myös ns. käytännön puolelta, luo opiskelijoille toivoa vaikeissakin tilanteissa. Yksi syy miksi opinnot jatkuvat on kyseisen opettajan ansiota.”

“Opettaja loistaa sekä substanssiosaamisellaan että pedagogisella otteellaan opiskelijoiden opettamisessa ja ohjaamisessa. Hän pyrkii etäopetuksessakin aktivoimaan opiskelijoita vuorovaikutukselliseen keskusteluun. Opettajalta saa aina kysyä ja eri mieltäkin saa olla. Opettaja vastaa aina asiallisesti ja ystävällisesti ja ottaa palautteen vastaan, mutta samalla pysyy käsiteltävässä asiassa. Vankka asiaosaaminen ja taitava ihmisten kohtaaminen tekee Opettajasta ihan Super-open! Tässä on opettaja, josta LABin tulee pitää kiinni!”

“Opettaja aktivoi opiskelijoita verkkotunneilla kysymällä kysymyksiä ja mielipiteitä aina vähän väliä ja nimeää aina osallistujista jonkun keneltä kysyy. Tähänastisista kursseista on saatu vuorovaikutuksellisia ja päässyt kertomaan omia kokemuksia ja mielipiteitä. Kurssin aiheet ovat sellaisia että helposti tulee mieleen joku oma kokemus, jonka saa jakaa tunnilla ja välillä aiheista syntyy keskustelua opettajan välillä ja opettaja kyselee itse kysymyksiä ja oppii lisää opiskelijoilta. Opettaja myös oikeasti kuuntelee mitä opiskelijoilla on asiaa.”

“Käyttää paljon nykyaikaisia ja konkreettisia esimerkkejä opetuksessaan, jolloin asioiden oppiminen on paljon helpompaa. Kyselee paljon myös opiskelijoiden mielipiteitä ja osallistaa opiskelijoita oppimisessa.”

“Osaa ravistella hereille antamalla aiheellista ja osuvaa palautetta oikealla hetkellä saaden opiskelijan silti tuntemaan samalla olevansa tärkein henkilö maailmassa sillä hetkellä.”

“Opettaja on saanut etäopetuksen oikeasti toimimaan! Osallistaa opiskelijoita ja pitää yllä rentoa ilmapiiriä. Kurssijärjestelyt on mietitty selkeästi niin, että oppiminen on mahdollisimman hyvää ja tehokasta. Jakaa ruudulle meemejä ennen tuntien alkamista. Tunneilla syntyy oikeasti keskustelua. Onnistuneimmat etätoteutukset tähän mennessä, vaikka opiskeltavat aiheet ovat todella haastavia.”

“Aina positiivinen asenne ja se välittyy myös opiskelijoiden intoon sekä motivaatioon kurssien suorittamisen osalta. Antaa aina positiivista palautetta, kun siihen on aihetta sekä luo ryhmään erityistä me-henkeä ja ammattiylpeyttä.”

“Opiskelijat ovat saaneet äänensä kuuluviin ja saaneet ilmaista itselleen parhaat tavat opiskella. Opiskelijoita on aktivoitu ja pyritty pitämään kursseilla mukana hankalasta tilanteesta huolimatta. Luennot ovat olleet monelle päivän kohokohta.”

“Luentoja on erittäin miellyttävä kuunnella. Jos emme ymmärrä opetettavaa asiaa, niin hän pyrkii selittämään asiat vaikka juurta jaksaen käyttämällä hyviä esimerkkejä, ja huumoria unohtamatta! Hänestä myös huomaa, että hän on itse kiinnostunut asioista, joista hän luennoi.”

“Tunnen oloni tervetulleeksi ja tunneilla huokuu ilo opettaa ja tehdä tätä työtä.”

Kiitos – ihanaa syksyä just sulle!

Palautteen avulla parempia kursseja

20.10.2021

Onko palautteen antamisesta mitään hyötyä? Miksi kannattaa antaa palautetta kurssien Lue lisää

Edarihakijan käsikirja

29.09.2021 Edunvalvontatiimi

Siis minkä hakijan??  Otetaanpa ihan alusta uudestaan. Perustietoa Edustajisto, eli Lue lisää

Kiitos opettaja!

19.08.2021 KOE ja ainealayhdistykset Lappeenrannasta ja Lahdesta

Hei opettaja - tää blogi on just sulle! Opiskelijakunta KOE Lue lisää

Tee-se-itse jäähdytyslaite – Askel askeleelta ohjeet

11.06.2021 Annika Hasu ja Nooa Kopanen

VASTUUVAPAUTUS: KOEn tekemä ohje ei ole suositus rakentaa omaa viilennintä. Lue lisää

Näytä lisää