Kirjoita tähän hakusana

Hakutulokset

KOE etsii toiminnanjohtajaa

LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta KOE hakee toiminnanjohtajan sijaista työvapaan ajaksi määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 15.3.2021-31.10.2021. Työsuhteen vakinaistaminen määräajan jälkeen on mahdollista.

LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta KOE on opiskelijoiden edunvalvonta- ja palveluorganisaatio edustaen noin 8 500 LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijaa Lahdessa ja Lappeenrannassa. Opiskelijakunta KOEn toiminnan tarkoituksena on valvoa ja edistää jäsenten etua erityisesti koulutus- ja sosiaalipoliittisissa asioissa sekä toimia yhdyssiteenä LABin eri kampusten opiskelijoiden ja henkilökunnan välillä. Opiskelijakunta KOEn toiminta perustuu ammattikorkeakoululakiin.

Toimit tiiviissä yhteistyössä opiskelijakunnan hallituksen kanssa sekä viiden työntekijän esihenkilönä. Työpäiväsi koostuu erityisesti hallintoon ja talouteen liittyvistä tehtävistä. Vastuullasi on kokonaisvaltainen toiminnan ja talouden suunnittelu, seuranta sekä kehittäminen yhdessä hallituksen ja asiantuntijoiden kanssa. Kirjanpidosta vastaa tilitoimisto. Lisäksi toiminnanjohtajana hoidat päivittäisiä toimistotöitä, asiakaspalvelua sekä avustat hallituksen jäseniä heidän tehtävissään. Toimit opiskelijakunnan järjestelmien pääkäyttäjänä ja tietosuojavastaavana. Vastuullasi on myös opiskelijakunnan kahvilaliiketoiminnan hallinnolliset sekä liiketoimintaan liittyvät asiat. Odotamme sinulta taloushallinnon osaamista, hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä joustavuutta työajoissa. Toivomme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, järjestötoiminnan tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme nuorekkaan ja yhteisöllisen työilmapiirin opiskelijoiden edunvalvonnan parissa.

Noudatamme ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien työehtosopimusta, alkupalkka on 3000 €/kk. 

Työ sisältää ajoittaista ilta- ja viikonlopputyötä sekä kotimaan matkatyötä. Työaika on TES:n mukainen liukuva työaika (37,5 t/vko), etätyöt on sovittavissa erikseen.  Tehtävään valitulta henkilöltä tullaan tarkistamaan luottotiedot. Ensisijainen työpiste sijaitsee LABin kampuksella Lahdessa, toinen toimistomme sijaitsee Lappeenrannassa Skinnarilassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Jari Koistinen, jari.koistinen@koeopku.fi, puh. 050 5020 656. Paras aika tavoitella on arkisin klo 9-15 välillä. 

Hakemukset ansioluettelon kera toivomme 23.2.2021 klo 16.00 mennessä osoitteeseen rekrytointi@koeopku.fi otsikolla “Toiminnanjohtaja”. Haastatteluja voidaan suorittaa jo hakuaikana. Rekrytoinnissa sovelletaan anonyymin rekrytoinnin periaatteita. 

Vaalikuulutus – Opiskelijakunta KOEn edustajistovaalit 2021

16.09.2021

Opiskelijakunta KOEn edustajistovaaleissa syksyllä 2021 valitaan edustajisto Opiskelijakunnalle vuodeksi 2022. Lue lisää

KOEn edustajiston kokous 11.8.2021

04.08.2021

Opiskelijakunta KOEn Edustajiston kokous pidetään keskiviikkona 11.8.2021 klo 17 alkaen Lue lisää

Rekry: Harrastekoordinaattori

22.07.2021

LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta KOE ja LUT yliopiston ylioppilaskunta LTKY kaipaavat lisävahvistusta Lue lisää

KOEn edustajiston kokous 28.5.2021

21.05.2021

Opiskelijakunta KOEn Edustajiston kokous pidetään perjantaina 28.5.2021 klo 17 alkaen Lue lisää

Näytä lisää