Kirjoita tähän hakusana

Hakutulokset

Opiskelijakunta on Sinun edunvalvojasi

Me Opiskelijakunta KOEssa haluamme tehdä opiskeluajastasi elämäsi parasta aikaa. Tehtävänämme on varmistaa, että opiskelusi sujuvat mahdollisimman hyvin. Valvomme kaikkien LAB-ammattikorkeakoulussa opiskelevien etuja sekä opetuksen laatua. Yksi tärkeimmistä tehtävistämme on saada opiskelijoiden ääni kuuluviin heitä koskevassa päätöksenteossa. Opiskelijatutorimme auttavat saamaan opintoihin sujuvan alun ja tarjoamme myös erilaisia tapahtumia ja vapaa-ajan toimintaa opiskelujen vastapainoksi. Merkkinä opiskelijakunnan jäsenyydestä toimii opiskelijakortti. Opiskelijakortilla saat huiman määrän erilaisia etuja ja alennuksia niin paikallisesti Lahdessa, Lappeenrannassa kuin valtakunnallisestikin. KOEn jäsenenä saat tietysti myös etuja KOEn omissa tapahtumissa.

KOEn toiminta

  • 20 edustajiston jäsentä
  • 12 hallituksen jäsentä
  • 6 työntekijää

Opiskelijakunnan toiminta koostuu lähes täysin opiskelijoista. Opiskelijakunnan suurimmista ja tärkeimmistä päätöksistä vastaa edustajisto, joka valitaan vuosittain. Käytännön toiminnasta vastaa hallitus, joka on jaettu kolmeen tiimiin, jotka toteuttavat opiskelijoiden edunvalvontaa, opiskelijoiden ohjausta, sekä opiskelijakunnan palveluita. Päivittäisiä rutiineja toimistoilla ovat hoitamassa myös KOEn neljä asiantuntijaa. Mukaan KOEn toimintaan voi lähteä kuka vain LABin opiskelija. Tapoja osallistua on monia, löydät sieltä varmasti omasi. Voit liittyä edustajistoon, hallitukseen, jaostotoimijaksi tai tutoriksi. Ota rohkeasti yhteyttä, jos olet kiinnostunut osallistumaan KOEn toimintaan. Opiskelijakunnan toimintaa säätelee ammattikorkeakoululaki, jossa on määritelty opiskelijakunnan tehtävät. KOE on Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry:n sekä Opiskelijoiden liikuntaliitto ry:n (OLL) jäsen. SAMOK vastaa opiskelijoiden edunvalvonnasta valtakunnallisella ja kansainvälisellä tasolla. OLL on valtakunnallinen opiskelija- ja korkeakoululiikunnan edunvalvonta- ja palvelujärjestö.

Lähde mukaan toimintaan!

Ota enemmän irti opiskeluajastasi ja lähde mukaan KOEn toimintaan. Toimintaan voi lähteä kuka tahansa LABin opiskelija. Mitään aiempaa kokemusta ei vaadita, into ja kiinnostus toimintaa kohtaa riittävät. Tapoja osallistua on monia, löydät sieltä varmasti omasi. Voit liittyä edustajistoon, hallitukseen, jaostotoimijaksi tai tutoriksi. Ota rohkeasti yhteyttä, jos olet kiinnostunut osallistumaan KOEn toimintaan.

Hallitus ja edustajisto

Lue lisää

Tutorointi

Ryhdy tutoriksi

Lue lisää