Kirjoita tähän hakusana

Hakutulokset

Opiskelijakortin saat liittymällä KOEn jäseneksi

Opiskelijakortin saat liittymällä opiskelijakunnan jäseneksi. Jäseneksi voivat liittyä kaikki LAB-ammattikorkeakoulussa opiskelevat tutkinto- ja polkuopiskelijat. Polkuopiskelijat saavat jäsenyyden myötä käyttöönsä sähköisen opiskelijakortin Slicen tarjoamat yritysten edut, mutta eivät KELAn, VR:n tai Matkahuollon etuja. Opiskelijakortilla voit todistaa olevasi ammattikorkeakouluopiskelija ja olet oikeutettu kortin myöntämiin opiskelijaetuuksiin. Opiskelijakortin voimassaolon osoittaa lukuvuositarra (vain tutkinto-opiskelijoilla), joka liimataan opiskelijakorttiin joka lukuvuosi. Digitaalisessa opiskelijakortissa voimassaolo päivittyy lukukausittain.
Jotta voit tilata opiskelijakortin tulee sinun täyttää opiskelijakortin myöntämisehdot:

1. Suoritat ammattikorkeakoulututkintoa, ylempää AMK-tutkintoa tai olet polkuopiskelija
2. Olet ilmoittautunut läsnä olevaksi lukukaudelle/-vuodelle
3. Liityt jäseneksi omaan opiskelijakuntaasi.

Olet vastuussa antamiesi tietojen oikeellisuudesta. Kortin väärinkäyttö on rangaistava teko.

 

Tilaa AMK-opiskelijakortti

1. Siirry liittymislomakkeelle tästä

2. Täytä lomakkeen tiedot huolellisesti ja lataa opiskelijakorttiin tuleva kasvokuvasi. Kuvan tulee olla passikuvamainen, suoraan edestäpäin otettu kuva. Jos et tiedä opiskelijanumeroasi, löydät sen Pepistä.

3. Tarkasta tietosi ja suorita maksu Paytrailin palvelun kautta

4. Opiskelijakortin toimitusaika on noin 2-3 viikkoa ja saat saapumisesta ilmoituksen sähköpostiisi. Voit aktivoida digitaalisen opiskelijakortin käyttöösi Slice.fi-sovelluksen kautta 1-2 arkipäivän kuluessa.  Huom! AMK-opiskelijakortti toimii henkilö- ja kulkukorttina Lahden kampuksella.

 

Tilaa digitaalinen opiskelijakortti

Liity jäseneksi ja maksa jäsenmaksu KOEn toimistolla tai netissä tilauksen yhteydessä. Voit aktivoida digitaalisen Slice.fi-sovelluksen parin päivän kuluttua jäseneksi liittymisestä.

Digitaalinen opiskelijakortti on ilmainen kaikille KOEn jäsenille.

Tutustu opiskelijakortin myöntämisehtoihin

Katso ehdot

Liity jäseneksi

Liity nyt