Kirjoita tähän hakusana

Hakutulokset

Opiskelijakortti takaa parhaat edut

Liittymällä KOEn jäseneksi saat itsellesi opiskelijakortin monipuolisine etuineen. Opiskelijakortilla saat käyttöösi VR:n ja Matkahuollon opiskelija-alennusten lisäksi joukon valtakunnallisia sekä paikallisia jäsenetuja. Jäsenetuja saat opiskelijakortilla mm. parturi- ja kampaamopalveluista, ravintoloista ja kahviloista, vaateliikkeistä, liikuntapaikoista sekä ruokaostoksista. Jäsenenä saat tietysti edun myös KOEn tarjoamista tapahtumista sekä palveluista.

Jäsenyyden voit ostaa niin pitkäksi aikaa kuin haluat. Jäsenyyskausia voit ostaa yhdestä lukukaudesta aina koko opintojesi pituuteen. Ottamalla jäsenyyden kerralla pidemmäksi aikaa säästät selvää rahaa.

Liittymisen ja korttitilauksen voit tehdä siinä vaiheessa, kun olet saanut tietoosi opiskelijanumerosi. Liittyminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella johon täytät tietosi, valitset jäsenyyden pituuden ja lataat opiskelijakorttiin tulevan kuvan. Opiskelijakortin saapuminen kestää muutaman viikon tilauksesta, joten se kannattaa tilata heti, kun vain mahdollista! Ilmoitamme sinulle sähköpostilla, kun opiskelijakorttisi on noudettavissa KOEn toimistolta.

Jos sinulla on kysyttävää opiskelijakortista voit olla yhteydessä toimistoomme.