Kirjoita tähän hakusana

Hakutulokset

Opiskelijakortti ja jäsenyys

Opiskelijakortti on opiskelijan virallinen tunnistautumisväline. Liittyessäsi KOEn jäseneksi saat käyttöösi opiskelijakortin, jolla olet oikeutettu opiskelijaetuihin ja -alennuksiin. Etuja on käytössäsi sekä paikallisesti, että valtakunnallisesti. Opiskelijakortti toimii myös kulkutäginä LABin kampuksilla ja voit käyttää sitä mm. tulostaessa.

Sinulla on valittavanasi erilaisia opiskelijakorttivaihtoehtoja:

AMK-opiskelijakortti tarjoaa sinulle käyttöösi valtakunnalliset opiskelijaedut sekä joukon paikallisia opiskelijaetuuksia Lahdessa ja Lappeenrannassa. Opiskelijakortin edut saat käyttöösi maksettuasi KOEn jäsenmaksun. Jäsenmaksun suuruus määräytyy jäsenyyden pituuden mukaan. Voit valita jäsenyyden pituuden aina yhdestä lukukaudesta koko opintojesi ajaksi. Saat käyttöösi myös digitaalisen Slice.fi-opiskelijakortin. AMK-opiskelijakortti toimii henkilö- ja kulkukorttina  Lahden kampuksella. AMK-opiskelijakortin tilaat kätevästi tästä linkistä.

 

Digitaalinen opiskelijakortti kulkee mukana puhelimessasi ja saat sillä samat edut kuin muovisella opiskelijakortillakin. Digitaalisen opiskelijakortin saat käyttöösi maksamalla KOEn jäsenmaksun. Digitaalinen opiskelijakortti toimii Slice.fi-sovelluksella. Digitaalinen opiskelijakortti on ilmainen kaikille KOEn jäsenille.

Jäsentietojen päivitys Tämän lomakkeen kautta voit päivittää tietosi ja lisätä tarvittaessa valokuvan Slice.fi-sovelluksen digitaalista opiskelijakorttia varten.

Opiskelijakortti-

vaihtoehdot:

  • AMK-opiskelijakortti
  • Digitaalinen opiskelijakortti

Jäsenmaksu:

1 lukukausi 20 €
1 lukuvuosi 30 €
1,5 lukuvuotta 50 €
2 lukuvuotta 58 €
2,5 lukuvuotta 66 €
3 lukuvuotta 75 €
3,5 lukuvuotta 83€
4 lukuvuotta 90€

 

Kevään jäsenkausi päättyy 30. syyskuuta ja syksyn jäsenkausi päättyy 31. tammikuuta.

Jäsenyyden uusiminen

Jos sinulla on jo opiskelijakortti, mutta jäsenyytesi ei ole enää voimassa, voit uusia jäsenyytesi nettilomakkeemme kautta tai toimistollamme. Nettilomakkeen kautta maksu hoituu nettipankin kautta, toimistollamme voit maksaa käteisellä tai kortilla.

Lukuvuositarra

Opiskelijakortin voimassaolosta on merkkinä lukuvuositarra. Syyslukukauden tarra on voimassa aina seuraavan tammikuun loppuun asti, lukuvuositarra / kevätlukukauden tarra on voimassa aina seuraavan syyskuun loppuun asti. Uuden lukuvuositarran voit noutaa KOEn toimistolta.

Lukuvuositarran postitus

Jos et pääse noutamaan lukuvuositarraa KOEn toimistolta on, se mahdollista saada myös postitse. Postituksesta veloitamme 5 euroa. Jos haluat lukuvuositarran postissa, ole yhteydessä toiminnanjohtajaamme, jari.koistinen(at)koeopku.fi. Huomioithan, että emme lähetä opiskelija- tai kulkukorttia postitse, vaan se tulee hakea henkilökohtaisesti KOEn toimistolta.

Kortti kadoksissa?

Jos kadotat opiskelijakortin voit tilata uuden tilaamalla itsellesi uuden kulkukortin. Jos jäsenyytesi on voimassa saat uuteen korttiin jäsentarran. Lahdessa opiskeleva muistathan myös käydä kertomassa LABin aulapalveluihin, että kortti on kadonnut jotta he voivat sulkea kortin kulkuoikeudet.

Opiskelijakunnasta eroaminen

Keskeytyvätkö opiskelusi tai vaihdatko koulua? Voit erota opiskelijakunnasta ilmoittamalla erostasi kirjallisesti KOElle joko postitse tai sähköpostitse osoitteeseen jari.koistinen(at)koeopku.fi. Eroamislomakkeen löydät täältä. Kun eroat opiskelijakunnasta, sinulla on oikeus hakea palautusta käyttämättä jääneistä jäsenmaksuistasi. Tällöin sinun tulee palauttaa opiskelijakortti sekä eroilmoituslomake opiskelijakunnan toimistolle. Alle 1,5 vuoden mittaisista jäsenyyksistä ei ole mahdollista saada palautusta. Palautus maksetaan vain yhden kerran. Jos haet palautusta jäsenmaksusta, on palautusta haettava seuraavasti: syyslukukauden / koko lukuvuoden jäsenmaksupalautusta on haettava 31.7. mennessä kevätlukukauden palautusta on haettava 31.12. mennessä. Muina aikoina jäsenmaksun palauttamisesta päättää hallitus tapauskohtaisesti.