Kirjoita tähän hakusana

Hakutulokset

Tutoriksi mars!

Moneen elämässä vastaan tulevaan kysymykseen on hankala vastata, mutta kun fuksi tai jo useamman vuoden opiskellut opiskelija tulee minulta kysymään:

”Miksi hakisin tutoriksi?”

”Kannattaako tutoriksi ryhtyä?”

”Se vie aikaa, onko se sen arvoista?”

…niin tiedän, että tarvitsen vain muutaman minuutin aikaa ja sieltä tulee hakemus. Ja pitäähän minun nyt se sitten todistaakin, kun suuria menin puhumaan.

Rakkaat kanssaopiskelijani, tutorointi voi antaa sinulle niin paljon sellaista mitä et voi millään muulla tavalla kokea AMK-opintojesi aikana! Tutorina pääset opiskelijaelämän aitiopaikalle, tutustut uusiin ihmisiin ja saat ystäviä eri aloilta, se on monelle ensimmäinen askel opiskelija-aktiivin uralla. Pidätkö ihmisten auttamisesta? Tutorina autat toisia opiskelijoita opinnoissa, kampuksella, pääsykokeissa, uudessa kaupungissa tai jopa uudessa maassa. Sinun ei tarvitse tietää tai osata kaikkea! Saat aina apua päätutoriltasi ja opiskelijakunnan hallituksen jäseniltä.

Voit lukea lisää infoa tutoroinnista ja sen eri muodoista KOEn nettisivuilta osoitteesta: https://koeopiskelijakunta.fi/tutorointi/

Itse innostuin jo fuksisyksynä lähtemään kansainväliseksi turoriksi eli kv-tutoriksi kun kuulin, että siinä pääsee tutstumaan eri maista tuleviin vaihtareihin ja mahdollisesti tutustumaan ihmisiin, joilta voi kuulla kouluista joihin itse ajattelin mennä vaihtovuodelle. Hurahdin totaalisesti tutorointiin, se oli niiiin kivaa! Pääsin heti järjestämään Farewell Partya vaihtareille ja tammikuussa sain ihan ekat omat vaihtarit. Olen vieläkin yhteyksissä parin vaihtarini kanssa, koska heistä on tullut läheisiä ystäviäni 😊

Normitutorista urani jatkui eteenpäin, kun päätutorini lähti vaihtoon ja esitti minua jatkamaan hänen tilallaan. Päätutorina puoli vuotta toimittuani sen aikaisen opiskelijakunnan Kansainvälisyysvastaava kysyi olisiko minulla kiinnostusta hakea opiskelijakunnan hallitukseen. Ja onneksi hain! Siltä tieltä olen tähän pisteeseen monen mutkan kautta päätynyt, opiskelijakunnan hallituksen puheenjohtajaksi. Huhhuh, mikä seikkailu! Olen monen monta kokemusta, ystävyyttä, järjestettyä tapahtumaa, reissua ja taitoa rikkaampi. Ja tiedän, tutoriksi lähteminen oli yksi elämäni parhaimmista valinnoista!

Tutorhaku tälle syksylle on juuri potkaistu käyntiin. Se on auki 1.11. asti. Nyt on siis elämäsi tilaisuus hakea mukaan riveihimme! Hae mukaan!

Puheenjohtaja

Dilek Korkmaz

dilek.korkmaz(at)koeopku.fi

Tutoriksi mars!

22.10.2020 Dilek Korkmaz

Moneen elämässä vastaan tulevaan kysymykseen on hankala vastata, mutta kun Lue lisää

Miksi asettua ehdolle?

09.10.2020 Reetta Tuominen

KOEn toiset edustajistovaalit ovat aivan nurkan takana ja ehdolle asettuminen Lue lisää

Kuinka hallita omaa kuormittumista?

24.09.2020 Pekko Pirhonen

Liian kiireinen elämä ja opiskelutahti ajavat helposti nurkkaan ja aiheuttavat Lue lisää

Hyvin me vedettiin!

11.09.2020 Ninni Kuparinen

Syksyn hulinat alkoivat, mutta katsotaan pikkuisen taaksepäin. Pyysimme keväällä opiskelijoilta Lue lisää

Näytä lisää