Kirjoita tähän hakusana

Hakutulokset

Tervetuloa opiskelemaan LAB-ammattikorkeakouluun

Onnittelut opiskelupaikan johdosta! Me olemme LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta KOEssa haluamme tehdä opiskeluajastasi elämäsi parasta aikaa. KOE on Sinun opiskelijakuntasi opintojesi ajan.

Mikä on KOE?

KOE koostuu aktiivisista opiskelijoista, jotka haluavat tehdä opiskeluajasta parempaa. Tehtävänämme on varmistaa, että opiskelusi sujuvat mahdollisimman hyvin. Valvomme kaikkien LABissä opiskelevien opiskelijoiden hyvinvointia, yhteisiä etuja sekä opetuksen laatua. Tarjoamme myös erilaisia tapahtumia opiskelujen vastapainoksi kuten liikuntatapahtumia sekä tietysti perinteisiä opiskelijabileitä.

Mistä löydät meidät?

KOEn toimiston tulet löytämään Lahden kampukselta, Mukkulankadulta ensimmäisestä kerroksesta ja Lappeenrannasta Skinnarilan kampukselta Saimia talosta tilasta 1095. Palvelemme pääsääntöisesti maanantaista torstaihin klo 9-15 ja perjantaisin klo 9-14. Jos asiasi on tärkeä tai tulet kauempaa on aina hyvä ottaa meihin etukäteen yhteyttä ja varmistaa, että olemme paikalle. Työmme on liikkuvaa, osallistumme paljon erilaisiin projekteihin ja palavereihin, joten emme välttämättä aina ole paikalla.

Pyöritämme Lahden kampuksella, Mukkulankadulla myös kahvilabaaria, johon voit piipahtaa hakemaan kupin kahvia tai istahtaa tekemään kouluhommia.
Tykkää meistä Facebookissa ja seuraa Instagram tiliämme niin pysyt kärryillä opiskelijaeduista, tapahtumista sekä kaikesta mielenkiintoisesta opiskelijaelämään liittyen.

LAMKO Facebookissa

Tykkää

LAMKO Instagramissa

Seuraa