Kirjoita tähän hakusana

Hakutulokset

Uusi ravintolatoimija

Paljon keskustelua ja mielipiteitä herättäneet ISS:n ravintolapalvelut ovat päättyneet Lahden kampuksella. Koko kuluneen vuoden ajan opiskelijakunta on opiskelijoiden palautteiden perusteella käynyt tiivistä keskustelua ISS:n kanssa ja yrittänyt vaikuttaa niin palvelun kuin ruuankin laatuun. Kevään aikana saimme kuulla, että toimija luopuu paikastaan ja ISKU aloittaa uuden toimijan etsimisen. 15.5. ISKU tiedotti julkisesti kiinteistön ravintolapalvelun muutoksesta ja kertoi samalla uuden tilalle tulevan toimijan, Compass Group. Tiedotteen löytää Yammerista NiemiCampus News -kanavalta.

”Herkullisen ruoan lisäksi kehitämme yhteistyössä Iskun kanssa olemassa olevaa tilaa siten, että se mahdollistaa sujuvan palvelupolun sekä muunnellut istuma-alueet niin yritys- kuin korkeakouluasiakkaille. Uudistuksia toteutetaan kesän aikana ja ne ovat valmiina kokonaisuudessaan alkusyksyyn mennessä”, Compass Groupin asiakkuuspäällikkö Anu Tallgren kuvailee.

Uutta ravintolamaailmaa tulee pyörittämään Compass Group kattavalla ravintola-alan kokemuksellaan. Compass Group on yksi maailman johtavista ruokapalvelualan yrityksistä ja se toimii 45 maassa. Tutkimme yrityksen nettisivuja ja täytyy sanoa, että jäi luottavainen ja toiveikas mieli. Uusi toiminta alkaa tänään 1.6. Kesän ajan Compass Group pääsee totuttelemaan tarjoamalla kampuksella lounasta henkilöstölle, opiskelijalounaat alkavat toivon mukaan syksyllä. Uuden toimijan kanssa on aloitettu vuoropuhelu ja he ovat kiinnostuneita kehittämään toimintaansa opiskelijamyönteiseksi. Ravintolamaailman palveluratkaisuakin muokataan ja rajataan uusiksi, jotta se toimisi paremmin. Syksyllä pääsemme toivottavasti yhdessä testaamaan uuden toimijan antimet ja palvelun.

Opiskelijakunta KOElle valittu uusi hallitus

25.09.2020

Opiskelijakunta KOEn edustajisto valitsi 24.9.2020 opiskelijakunnalle väliaikaisen hallituksen. Väliaikainen hallitus Lue lisää

Edustajiston kevätkokous keskiviikkona kello 17.00 alkaen

24.09.2020

Edustajiston kevätkokous pidetään keskiviikkona 30.9. kello 17 alkaen. Kokouksessa käsitellään Lue lisää

Edustajiston kokous torstaina kello 17.00 alkaen

22.09.2020

Edustajiston seuraava kokous pidetään torstaina 24.9. kello 17 alkaen. Kokouksessa Lue lisää

Vaalikuulutus – Opiskelijakunta KOEn edustajistovaalit 2020

16.09.2020

Opiskelijakunta KOEn edustajistovaaleissa syksyllä 2020 valitaan edustajisto Opiskelijakunnalle vuodeksi 2021. Lue lisää

Näytä lisää