Kirjoita tähän hakusana

Hakutulokset

Uusi ravintolatoimija

Paljon keskustelua ja mielipiteitä herättäneet ISS:n ravintolapalvelut ovat päättyneet Lahden kampuksella. Koko kuluneen vuoden ajan opiskelijakunta on opiskelijoiden palautteiden perusteella käynyt tiivistä keskustelua ISS:n kanssa ja yrittänyt vaikuttaa niin palvelun kuin ruuankin laatuun. Kevään aikana saimme kuulla, että toimija luopuu paikastaan ja ISKU aloittaa uuden toimijan etsimisen. 15.5. ISKU tiedotti julkisesti kiinteistön ravintolapalvelun muutoksesta ja kertoi samalla uuden tilalle tulevan toimijan, Compass Group. Tiedotteen löytää Yammerista NiemiCampus News -kanavalta.

”Herkullisen ruoan lisäksi kehitämme yhteistyössä Iskun kanssa olemassa olevaa tilaa siten, että se mahdollistaa sujuvan palvelupolun sekä muunnellut istuma-alueet niin yritys- kuin korkeakouluasiakkaille. Uudistuksia toteutetaan kesän aikana ja ne ovat valmiina kokonaisuudessaan alkusyksyyn mennessä”, Compass Groupin asiakkuuspäällikkö Anu Tallgren kuvailee.

Uutta ravintolamaailmaa tulee pyörittämään Compass Group kattavalla ravintola-alan kokemuksellaan. Compass Group on yksi maailman johtavista ruokapalvelualan yrityksistä ja se toimii 45 maassa. Tutkimme yrityksen nettisivuja ja täytyy sanoa, että jäi luottavainen ja toiveikas mieli. Uusi toiminta alkaa tänään 1.6. Kesän ajan Compass Group pääsee totuttelemaan tarjoamalla kampuksella lounasta henkilöstölle, opiskelijalounaat alkavat toivon mukaan syksyllä. Uuden toimijan kanssa on aloitettu vuoropuhelu ja he ovat kiinnostuneita kehittämään toimintaansa opiskelijamyönteiseksi. Ravintolamaailman palveluratkaisuakin muokataan ja rajataan uusiksi, jotta se toimisi paremmin. Syksyllä pääsemme toivottavasti yhdessä testaamaan uuden toimijan antimet ja palvelun.

KOEn palvelut syyslukukaudella

05.08.2020

LABin annettua ohjeistuksensa kampusten ja opetuksen avaamisesta elokuussa myös KOE Lue lisää

Edustajiston kokous torstaina klo 16.30 alkaen

28.07.2020

Edustajiston seuraava kokous pidetään 30.7. klo 16.30 alkaen. Kokouksessa käsitellään Lue lisää

KOEn palvelut kesäaikana

25.06.2020

Kesän aikana tavoitat meidät parhaiten Facebook tai Instagram viesteillä. Kiireellisissä Lue lisää

Uusi ravintolatoimija

01.06.2020

Paljon keskustelua ja mielipiteitä herättäneet ISS:n ravintolapalvelut ovat päättyneet Lahden Lue lisää

Näytä lisää